STDY OK !!!


“malasnya mahu stdy “ final dh dekat tapi makin MALAS!....eerk…. apa lah nak jadi….baru DIPLOMA….

sem nie… agak beban sikit….sbb jadual sangat padat…first time final exam 2 paper sekali…so….erk.. terkejut sikit!..... uNTUk menghilangkan rase terkejut itu… kenalah prepare awal2… buang perasaan malas awal2!......hhahaaa…. jgn set dalam otak perkataan MALAS!.....set “ AKU MESTI PREPARE UNTUK FINAL!”....yang penting KITA KENA TAWAKAL KEPADA ALLAH..…..

dalam final nie… ade tanggungjwab lagi penting aq kena buat…. Final pun penting… mmg DUA2 PENTING….. ehhehee….. so demi kedua2nya….MASA ITU PENTING!.... stdy awal2 ok…. Pastu….. kena pikir masa yang sesuai untuk tolong ibu !..... ops…nie tanggungjawab yang harus ke laksanakan… function ibu mmg penuh untuk minggu 12.11.2011…. tarikh giler sebelum tarikh 12 nie…. Sape tak nak kan buat tarikh keramat11.11.2011…. perh… tarikh yang cantik…..ade 4 function yang kena handle untuk minggu nie…. So…. Before balik rumah sewa…. Budk kecik siapkan semua barang awal2… so xde r pening kepala ibu nk cary…..=) …. Tapi budk kecik still kena tolong ibu… sbb taka de org yang tahu nk hias2 nie…budak kecik juga yang buat…. Nak kata kreatif tu xdalah….tapi boleh r sikit…..! tapi budk kecik seronok…walaupun kdg2 penat r juga…..

budak kecik set time until khamis ptg dari selasa malam rabu untuk budak kecik stdy! Stdy je apa boleh…yang pntg stdy…… niat yang penting!...... khamis malam jumaat budak kecik nak g tolong ibu….=)

ops…. Sampai disini sahaja…. Mahu teruskan perjuangan!

No comments:

Post a Comment

komen jom